Waar

Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Locatie Zusterlaan 114, 2611MP Delft

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

De kosten voor deelname bedragen €20,- per koppel, of €10,- voor een individuele inschrijving. Dit bedrag moet uiterlijk 26 mei overgemaakt zijn op IBAN NL19 INGB 0000 9824 82, ten name van DSC o.v.v. Kroegloper2023.

Prijzen

Het prijzengeld is als volgt verdeeld:
1: €150,-
2: €100,-
3: €80,-
4: €60,-
5: €40,-
En verder krijgt elk koppel, dat op een plaats eindigt dat een priemgetal groter dan vijf is, 20 euro.

Categorie Jeugd, Senior,
Speeltempo 20 minuten

Wanneer?

Startdatum 28-05-2023
Einddatum 28-05-2023
Aanvang

10:30

Prijsuitreking

19:45


Organisatie

Bond Haagse Schaakbond (HSB)
Club Delftsche Schaakclub
Contact

Lucien van de Lisdonk

E-mail
[email protected]
Tel. Nr.
Homepage http://www.delftseschaaks

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

In het pinksterweekend (zondag 28 mei 2023) organiseert de Delftsche SchaakClub, in samenwerking met de Delftse horeca wederom het Delfts Kroeglopertoernooi. Een middag lang word je onder het genot van een biertje (of een ander drankje) en een schaakbord het centrum van Delft ingestuurd.

Het kroeglopertoernooi gaat alweer zijn achttiende editie beleven, en na het succes van de zeventien voorgaande edities (96 koppels afgelopen jaar) hopen we op een wederom geweldig toernooi.

Het centrum van Delft is en blijft een geweldige locatie voor een kroegen­schaak­toernooi. Het historische centrum is vrijwel intact, en daar­door uiter­mate sfeervol. En niet onbelangrijk: het zit vol met kroegjes, restau­rantjes en cafeetjes. De Beestenmarkt met haar gezellige cafeetjes is alom bekend, maar ook in de rest van het sfeervolle centrum zijn vele cafeetjes en kroegen te vinden. En in het compacte centrum allemaal op loopafstand, dus wat wil je nog meer?

Wederom dient het speellokaal van DSC, dat aan de zuidkant van het centrum ligt, als start- en eindpunt. Hier vandaan word je op pad gestuurd richting het centrum. Zeven rondes mag je proberen samen met je partner het andere team te verslaan. Er wordt gespeeld met een speeltempo van 20 minuten per persoon per partij. Tijd genoeg dus om nog even met een biertje na te praten aan de bar.

Aanmelden voor het kroeglopertoernooi gaat via het platform Stickchess. Om je aan te melden voor het toernooi ga je op Stickchess.com naar "Kroeglopen Delft 2023" en geef je je team op. Voor spelers met een KNSB rating vult Stickchess de rating automatisch in. Voor spelers zonder KNSB rating vink je "no" aan bij "does this player have a KNSB rating?" en geef je bij de opmerkingen een geschatte rating door. Die zal dan door de toernooiorganisatie verwerkt worden. Op de dag zelf is het mogelijk dat de toernooiorganisatie jullie moet bereiken om bijvoorbeeld uitslagen te verifiëren of om een last minute wijziging door te geven. Geef daarom in het opmerkingen veld een telefoonnummer door waarop je op de dag zelf bereikbaar bent.

De kosten voor deelname bedragen €20,- per koppel, of €10,- voor een individuele inschrijving. Dit bedrag moet uiterlijk 26 mei overgemaakt zijn op IBAN NL19 INGB 0000 9824 82, ten name van DSC o.v.v. Kroegloper2023. Na afloop van het toernooi is er een gezamenlijke maaltijd, verzorgd door Toko Idola. De extra kosten hiervoor bedragen €15,- per persoon. Wil je deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd stuur dan een mail naar [email protected] met het aantal eters en eventuele voorkeuren (vegetarisch etc..). De kosten voor de maaltijd mogen op de dag zelf voldaan worden.