Waar

Provincie Zuid-Holland
Stad Den Haag
Locatie OBS Het Galjoen, Anna Blamanplein 15, 2525 ZV Den Haag

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team. Te voldoen bij aanvang van het toernooi.

Prijzen

In drie categorieën A (t/m groep 8), B (t/m groep 6) en C (t/m groep 4) wordt er om 3 bekers gespeeld. Verder heeft iedereen prijs.

Categorie Jeugd,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 28-01-2023
Einddatum 28-01-2023
Aanvang

12.30 uur

Prijsuitreking

16.50 uur


Organisatie

Bond Haagse Schaakbond (HSB)
Club S.V. Haeghe Ooievaar
Contact

Eric van Breugel
Aanmelden: Uiterlijk donderdag 26 januari 2023 bij ondergetekende en bij voorkeur per email, o.v.v. naam van de school en aantal teams per categorie.

E-mail
[email protected]
Tel. Nr.

06-41842824

Homepage

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Op zaterdag 28 januari 2023 zal het Haagse Schaakkampioenschap voor teams uit het Basisonderwijs weer als vanouds worden georganiseerd. We doen op een nieuwe locatie, namelijk OBS Het Galjoen op het Anna Blamanplein 15 in Den Haag.
Elke Haagse basisschool kan teams voor het Haagse Schaakkampioenschap inschrijven. Een team bestaat uit vier schakers van dezelfde school met eventueel een reserve. Een school kan met meerdere teams deelnemen. Het toernooi is zowel voor beginnende als gevorderde schakers.
Er kan ingeschreven worden in: categorie A (leerlingen uit alle groepen) categorie B (alleen leerlingen uit groepen 1 t/m 6)
categorie C (alleen leerlingen uit groepen 1 t/m 4)
In zowel categorie A, B als C zijn voor de beste 3 teams bekers voor de school te verdienen en individuele prijzen voor de spelers. Voor de topscorers van alle overige teams zijn tevens prijzen beschikbaar. Afhankelijk van het aantal ingeschreven teams spelen de categorieën gemixt of apart. De beste teams uit categorie A en het beste team uit de B plaatsen zich voor de finales van de regio van de Haagse Schaakbond op 26 februari en 19 maart 2023.
Format: 7 ronden, half uur per partij