Waar

Provincie Gelderland
Stad Dieren
Locatie Zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

Gratis

Prijzen

3 bekers: winnaar toernooi, winnaar jeugdspeler en ratingprijs

Categorie Jeugd, Senior, Intern,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 05-10-2019
Einddatum 05-10-2019
Aanvang

10.00 uur

Prijsuitreking

17.00 uur


Organisatie

Bond Oostelijke Schaakbond (OSBO)
Club Johannesschool
Contact

Henk Limbeek

E-mail
Tel. Nr.

06 22308667

Homepage http://www.svtheothorne.n

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Ja
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Dieren - Elke schakende inwoner van Rheden en Rozendaal nodigen wij uit om op zaterdag 5 oktober in Theothorne mee te strijden voor de gemeentelijke titel Schaakkampioen of Jeugdkampioen van de gemeente Rheden/Rozendaal.
Het toernooi wordt voor de 69ste keer gehouden en is een gezellig en ook een serieus toernooi voor iedereen die kan schaken. Zowel voor clubschakers als
voor thuisschakers, schoolschakers, jeugdschakers en computerschakers!

De titelverdediger is Martijn Boele van de Velpse Schaakvereniging. Hij werd al drie keer gemeentelijk Schaakkampioen. Bij de jeugd (tot 20 jaar) is Pieter Verhoef, ook van VSV, al vaker Jeugdkampioen geweest. In 2017 zelfs de beste speler van jong én oud!
Dit jaar heeft de Schaakvereniging Theothorne het organisatiestokje van de Velpse Schaakvereniging overgenomen. Het toernooi vindt plaats in Zalen- centrum Theothorne, Callunaplein 77 in Dieren. Oud-wethouder Ap Lammers opent het toernooi om 10.00 uur. Er worden zes versnelde schaakpartijen (rapid) gespeeld. De huidige wethouder Marc Budel heeft de eer om het toernooi om 17.00 uur af te sluiten met de prijsreiking. Met dank aan de Gemeente Rheden kunt u gratis aan het toernooi deelnemen.