Waar

Provincie Noord-Holland
Stad Wadway
Locatie Cafe De Vriendschap Wadway 22 1715 GZ Spanbroek

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

15 euro (incl. maaltijd)

Prijzen

diverse prijzen in natua, waaronder bekers en flessen whisky.

Categorie Jeugd, Senior,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 31-03-2018
Einddatum 31-03-2018
Aanvang

13:30

Prijsuitreking

21:00


Organisatie

Bond Noord-Hollandse Schaakbond (NHSB)
Club -Geen-
Contact

Barry de Vries

E-mail
Tel. Nr.
Homepage http://www.attaqueer.nl/

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Gezelligheidstoernooi: Voor de 25e keer is het Boerenkool met Worst Toernooi van schaakvereniging Attaqueer. Het hoogtepunt voor schakend West-Friesland! In totaal spelen we 7 ronden. Per partij krijgt iedere schaker 20 minuten bedenktijd. Een partij duurt dus maximaal 40 minuten.

Na vier rondes, dat zal rond half zes zijn, volgt de maaltijd waar dit toernooi zijn naam aan ontleent. De schaakborden maken plaats voor etensborden en Fons en Rina serveren een smakelijke boerenkool met worst maaltijd.

Na dit smakelijke intermezzo volgen nog drie rondes. De prijsuitreiking is rond half negen.

Het toernooi is geschikt voor zowel de beginnende schakers als voor de ervaren schakers. Door de manier van indelen speel je al snel tegen spelers van je eigen sterkte waardoor je gegarandeerd een aantal spannende partijen zult spelen.

Gedragsregels:

- Er wordt niet gegokt op wie er het eerste aan de bar zit. Het is uiteraard een gezelligheidstoernooi maar er wordt van iedereen verwacht dat er fanatiek geschaakt wordt!

- Extra borden met boerenkool mogen niet worden verhandeld!
Vegetariers hebben toestemming hun worst te verkopen. Ga er niet mee lopen te leuren!

- Als je klaar bent met je schaakpartij wordt er van je verwacht dat je je stukken weer terugzet. Vooral rustig blijven, ook al heb je verloren. Tip: "Ga naar het voorcafe, want daar vindt je vast iemand die hetzelfde is overkomen!"

- Als het toernooi te zwaar voor je wordt, ga dan niet biljarten want deze sport vereist niet alleen nadenken, maar ook een bepaalde vaardigheid die je aan het eind van het toernooi niet meer bezit! (Dit is uit onderzoek van de commissie gebleken)

- Een walkman is verboden. Praat eens met je buurman! Wellicht valt het mee.

- Bij het verlaten van het toernooigebouw neem je ook afscheid van de barman. Hij heeft er voor gezorgd dat het de hele dag zo lekker warm was in de zaal. Hij zal ook wel om je consumptiekaart vragen, maar dat is bijzaak want je hebt hier tenslotte een heel jaar voor gespaard.

- Aan het eind van het toernooi probeer je voor de winnaar te klappen.