Details

Speelsoort Snelschaak
Inschrijfgeld

25 euro per team

Prijzen

bier en wijn

Categorie Senior,
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 19-11-2017
Einddatum 19-11-2017
Aanvang

12:15

Prijsuitreking

17:30


Organisatie

Bond Oostelijke Schaakbond (OSBO)
Club -Geen-
Contact

Jan Kleijer

E-mail
Tel. Nr.

0628124079

Homepage http://kampenschaakt.nl/R

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Rondje Swolle Horeca Toernooi

--------------------------------------------

Het jaarlijkse kroegentocht snelschaak toernooi in Zwolle komt er weer aan, bekend als het: Rondje Swolle Horeca Toernooi.

Schaken met een biertje in de hand. Schaakbord voor je op tafel. De stukken staren je dreigend aan. Een onmogelijke stelling en de klok tikt door..... Geen tijd om de stelling goed te analyseren. Je teamgenoten rekenen op je... De spanning is haast ondraaglijk. Doe ook deze herfst weer mee!

We schaken: Zondagmiddag 19 november 2017 Het is een teamtoernooi voor 4-tallen, ieder team heeft een unieke ludieke naam. We spelen in 7 kroegen in het centrum van Zwolle, er kunnen maximaal 24 teams meedoen. De teams worden over 2 of 3 poules verdeeld, ingedeeld naar gemiddelde teamrating.

Start- en eindpunt zoals gewoonlijk is the Irish Pub: Sally o'Briens (Bethlehemkerkplein 46, 8011PH Zwolle) Op de website van Oefening & Ontspanning (zie de Homepage link) is alle informatie te vinden (hier worden de aangemelde teams bijgehouden)

***

Via Facebook kan je enkele losse aanmeldingen zien en hier worden polls gehouden en kunnen deelnemers wensen en ideeën uiten: https://www.facebook.com/events/116035332436767/

***

TWITTER: Voor, Tijdens en Na het toernooi is LIVE via Twitter nieuws te volgen, uitslagen doorgeven en terug te vinden, ook foto's worden gedeeld middels de hashtag: #schaakswolle