Waar

Provincie Noord-Holland
Stad Heemskerk
Locatie Tolweg 9,
1967 NG

Details

Speelsoort Rapidschaak
Inschrijfgeld

10 euro

Prijzen

De hoofdprijs is een overnachting voor 2 personen op basis van logies-ontbijt in een Stayokay naar keuze of een overnachting voor 4 personen op een 4 persoonskamer op basis van half-pension in Slot Assumburg.

Verder zijn er diverse geld- en rating prijzen te winnen.

Categorie
Speeltempo -Geen tempo-

Wanneer?

Startdatum 24-02-2018
Einddatum 25-02-2018
Aanvang

10:30

Prijsuitreking

Organisatie

Bond Noord-Hollandse Schaakbond (NHSB)
Club -Geen-
Contact
E-mail
Tel. Nr.
Homepage http://www.hsvexcelsior.n

Ratingverwerking

Voor KNSB rating? Nee
Voor FIDE rating? Nee

Details:

Aanmelden: via e-mailadres [email protected] onder vermelding van: naam, woonplaats, clubnaam en rating. Als je niet bij een schaakclub speelt, dan zijn je naam en woonplaats voldoende.

Dit Rapidschaaktoernooi wordt georganiseerd door de Heemskerkse Schaakvereniging Excelsior in samenwerking met Stichting Schaakpromotie IJmond. Stayokay biedt aantrekkelijke arrangementen aan waarbij overnacht kan worden in het fraaie kasteel Slot Assumburg in Heemskerk! Nadere informatie over Stayokay Slot Assumburg is te vinden op www.stayokay.com/nl/hostel/heemskerk

Er wordt ingedeeld naar speelsterkte zodat iedereen die de spelregels van het schaken kent kan meedoen. Lidmaatschap van een schaakclub is niet nodig; alle schaakliefhebbers zijn welkom bij dit toernooi waarbij plezier en gezelligheid voorop staan!